Onsdagsklubben

 

Onsdagsklubben er en del av barne- og ungdomsarbeidet i Porsgrunn Misjonskirke. Det er en fritidsklubb drevet av frivillige arbeidere. Onsdagsklubben er for barn i 1. til 7. klasse. Det er Onsdagsklubb hver onsdag fra 17.30 til 19.00, hvis ikke annet er opplyst i programmet.

Programmet på Onsdagsklubben består av mye forskjellig. En av de tingene som går igjen er utlodninger. Loddene koster 2 kr pr lodd. Inntektene fra utlodningene går uavkortet til vårt fadderbarn i Bolivia. Wilfor, som gutten heter, bor i et barnehjem som et ektepar fra vår kirke er med og driver.

Vi skal i løpet av våren på noen turer.  Da trenger vi ofte ekstra biler med sjåfører. Det hadde vært fint om dere kan gi beskjed hvis dere kan kjøre en gang eller to. Det hadde vi satt stor pris på.

Når vi skal på turer vil vi gjerne få mest mulig ut av tida, så vi vil prøve å reise presis 17.30 fra kirka. Det hadde derfor vært fint om barna kom og var klare til tida.

For å kunne drive Onsdagsklubben er vi nødt til å ta inn en kontingent. Den er på kr 100,- pr. halvår. Denne må betales til en av lederne, helst Brit Marie(kasserer), innen 28. februar 2018 Er du ny på Onsdagsklubben, må du også fylle ut et skjema med bl.a. navn og adresse, og levere det sammen med kontingenten.

 Vi tar litt bilder i løpet av onsdagene som vi ønsker legge ut i Facebook gruppa vår, og bruke til å «reklamere» for Onsdagsklubben på gudstjenestene i Porsgrunn Misjonskirke. Før vi kan gjøre dette må vi ha foresattes signatur på at det er greit. Fyll ut skjema (se link nedenfor) og lever til en av lederne på Onsdagsklubben.

For mer informasjon om vårs følg gjerne vår Facebook-gruppe: Onsdagsklubben i PMK

Håper vi sees.

Mvh lederne i Onsdagsklubben

Arild Borlaug, Lillian Iversen, Anne-Lise Ramsvig, Brit Marie Lindahl, Magnus Iversen, Filip Pedersen og Kjersti Slåtta

Ved spørsmål, ta kontakt med Kjersti på 95136558.

 

Program for onsdagsklubben finner du her