Tentro

HØSTEN 2018 STARTER VI OPP MED
KONFIRMANTUNDERVISNING IGJEN!
ELLER TENTRO SOM VI KALLER DET

HVA ER TENTRO
Tentro er en frikirkelig konfirmasjonsundervisning, som du kan velge i stedet for å konfirmere deg kirkelig eller borgerlig. Opplegget bygger på den kristne lære og har denne som rammeverk, i likhet med den norske kirkes undervisning. Men Tentro er likevel et annerledes opplegg når det gjelder former og læringsmetoder.

Å velge Tentro som din konfirmasjonsundervisning innebærer ingen forpliktelse til Porsgrunn Misjonskirke. Det er heller ikke et krav om å være medlem, døpt eller å la seg døpe i forbindelse med Tentro. Opplegget har en tydelig kristen profil, og det vil være kristne ledere fra menigheten som står ansvarlige, men du er hjertelig velkommen til et år med Tentro selv om du ikke tilhører en kristen sammenheng selv.

Ønsker du å lese mer om Tentro så gå inn på: www.tentro.no
Eller ta kontakt med pastor Tore Mersland

 

 

 

HVA SKJER'A??

Hovedsamling

Dette er selve hjerte på Tentro samlingene. Her er det undervisning, lek og latter og noe å bite i. Vi snakker om Gud, Jesus, bibel, bønn, menighet, om en urettferdig verden og masse masse annet.


 

Villmarkstur!

Kano, lavo, bål, fisking, allsang, lite søvn, mye latter, grilla pøler, masse smil og godt humør. Fantastisk måte å bli kjent med hverandre på!


 

Konf.leir

Det ble noen fantastiske dager på Vegertun leirsted! Tror få kommer til å glemme disse dagene med det første!